Over GewoonGijs

In 2008 heb ik de keus gemaakt om om te scholen van het grafische vak naar het groene vak. Tijdens mijn opleiding voor tuinontwerp en aanleg heb ik deze creatieve vakken samengebracht. Al tijdens de opleiding ontstond de naam GewoonGijs.

Sinds 2008 ben ik aan het werk als hovenier en ben ik daarnaast tuinen gaan ontwerpen. Of het nu gaat om een ontwerp voor een voortuin, een kleine stadstuin, een parktuin of een deel van uw tuin, ik maak graag een ontwerptekening voor u. Ik luister naar uw ideeën en wensen. Ik denk mee over indelingen, oplossingen en probeer samen met u een praktische en vooral mooie tuin te ontwikkelen. Misschien zijn er oplossingen of mogelijkheden waar u net niet aan had gedacht. Of u heeft veel ideeën, maar u weet niet hoe u ze samen kunt brengen tot één geheel. Hierbij help ik u graag. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u geen idee heeft wat u wilt, dan geef ik u graag inspiratie aan de hand van foto’s of schetsen.

Ik kan voor uw nieuwe tuin, of voor uw bestaande tuin, een beplantingsplan maken. Ik let hierbij natuurlijk op uw wensen qua kleur en sfeer. En op allerlei praktische zaken, zoals de plaats in de tuin, veel of weinig zonlicht, de grondsoort en de functie van de beplanting en. Misschien heeft u namen of foto’s van planten die u graag in uw tuin terug ziet, dan neem ik die graag mee in het plan.

Ook voor advies over uw tuin, of het nu gaat over een kleine of grote verandering, of over het snoeien van uw beplanting, kunt u bij mij terecht.
U kunt bij mij ook een snoeiworkshop in uw eigen tuin boeken. Kijk voor meer informatie bij het kopje snoeiworkshop.

Tevens kan ik voor u een prijsopvraag regelen bij een hoveniersbedrijf voor het aanleggen of onderhouden van uw tuin. U bent vrij om hier gebruik van te maken.

Kortom, voor al uw tuininspiratie en vragen kunt u bij mij terecht.
Ik hoor graag van u!

Gijs van Daesdonk
Tuinontwerper
Hovenier